1. Kookboeken
  2. 500 groene sappen smoothies.

500 groene sappen smoothies. van Carol Beckerman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 groene sappen smoothies. van Carol Beckerman. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Carol Beckerman.

Specificaties van het kookboek 500 groene sappen smoothies.
HoofdauteurCarol Beckerman
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Dieet & Gezond Sappen & Smoothies Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 groene sappen smoothies. van Carol Beckerman

Met 500 groene sappen smoothies kun je je voordelig voorzien van een krachtige mix van groenten en fruit. De smoothies zijn gemaakt met de beste ingrediënten, die allemaal worden gecontroleerd op kwaliteit voordat ze verzonden worden. De smoothies zijn verrijkt met mineralen, vitaminen, enzymen en andere voedingsstoffen. Ze zijn een uitstekend alternatief voor suikerhoudende dranken en gezondheidsvoedsel. De smoothies zijn veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij en zonder suiker toegevoegd. Met 500 groene sappen smoothies kun je je goed voelen en de voordelen van een actieve levensstijl ervaren. Deze smoothies zijn ideaal voor mensen die een gezonde en evenwichtige levensstijl willen volgen. Ze zijn een gezonde snack of maaltijdvervanger en zullen je helpen om je dagelijkse dosis voedingsstoffen binnen te krijgen. Geniet van de smaak en het gevoel van natuurlijke energie!

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 groene sappen smoothies. van Carol Beckerman

Het boek 500 groene sappen smoothies. is geschreven door de auteur Carol Beckerman. 

Het kookboek 500 groene sappen smoothies. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 groene sappen smoothies. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 groene sappen smoothies. van Carol Beckerman uitgebracht. Het kookboek 500 groene sappen smoothies. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048311262.

Het kookboek 500 groene sappen smoothies. van Carol Beckerman valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Dieet & Gezond Sappen & Smoothies Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken