1. Siemens HS658GXS7.

Siemens HS658GXS7. oven

5/5

Met de Siemens HS658GXS7. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Siemens HS658GXS7. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Siemens HS658GXS7. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht44,9 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Kernthermometer, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven, Stoom
Type ovenfunctiesFlexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand, Stoom
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens HS658GXS7. oven

De Siemens HS658GXS7 is een multifunctionele oven die bakken en braden eenvoudig maakt. Met de ingebouwde turbo heteluchtfunctie kun je meerdere gerechten op meerdere niveaus klaarmaken, ideaal als er veel mensen blijven eten. Naast het gebruik van automatische programma's, heeft de oven ook een stoomfunctie. Met deze functie kun je zalm, asperges en andere gerechten op een gezonde en lekkere manier bereiden. Stoominjecties voegen regelmatig stoom toe, zodat het gerecht niet uitdroogt tijdens de bereiding. Als je een cake of taart uit de oven haalt, schuif je de telescopische rails uit. Op deze manier voorkom je dat je jezelf aan de hete inbouw oven verbrandt. Met de Siemens HS658GXS7 maak je in een handomdraai de lekkerste ovenschotels.

Pluspunten
  • Heeft u een kerntemperatuurmeter om uw gerecht precies naar uw voorkeur te bereiden? De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten

    .

    Bepaal hoe knapperig uw broodjes uit de oven komen dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid.

Minpunten
  • Je bedient de oven niet via een app op je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Siemens HS658GXS7. oven

De Siemens HS658GXS7. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens HS658GXS7. oven weegt 44,9 kg. 

De Siemens HS658GXS7. is een Inbouw oven.

De Siemens HS658GXS7. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens HS658GXS7. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens HS658GXS7. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens HS658GXS7. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Kernthermometer, Ovenrooster.

Deze Siemens HS658GXS7. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven, Stoom. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens HS658GXS7. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens HS658GXS7. oven