Mixen voor biscuit kun je overal vinden en het is natuurlijk superhandig om zo’n kant-en-klare mix te gebruiken voor je taart. Toch heb je waarschijnlijk de producten al in huis om deze mix zelf te maken en het is ook niet moeilijk om te doen. En daarbij kun je dan natuurlijk zeggen dat je de hele taart ‘from scratch’ heb gemaakt! 🙂

Hans, de winnaar van Heel Holland Bakt 2017 maakte een recept voor biscuitbeslag. Hij omschrijft het als luchtig en met een rijke smaak. Je hebt het volgende nodig: eieren, suiker, bloem, boter, custardpoeder en een citroen. Benieuwd hoe je het beslag voor biscuit maakt? Klik hier voor het recept van Hans.

Wat maak je met biscuit?
Met een biscuit als basis kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld een dripcake maken! Superlekker en hartstikke trendy!

Jij bent vast heel trots op je taarten. Verstop ‘m daarom niet in een donkere doos, maar ga voor de transparante taartstolp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *