GS – Dit jaar zijn er vijf vestigingen van de Oliebollen & Chocoladefabriek in Nederland. Op 28 december bezocht ik de popup-store in Middelburg en daar zijn allerlei lekkere producten te vinden. Bij de oliebollen kunnen bezoekers kiezen uit tien soorten suiker: amaretto, cappuccino, chocolade, kaneel, pistache, aardbei, caramel zeezout, limoncello, kirsch en vanille.

Ook nog pepernoten
Voordat de pop-up met oliebollen & chocolade hier gevestigd was, zat de Pepernotenfabriek van Van Delft in hetzelfde pand. Bezoekers kunnen ook nu nog kiezen uit veel verschillende smaken pepernoten, waaronder framboos en appeltaart.

Cadeautas met prosecco
Wil je een cadeautje geven voor Oud&Nieuw? Ga dan voor een cadeautas met prosecco en benodigdheden om zelf oliebollen te maken! Inclusief poedersuiker.

Ook leuk zijn de flessen met chocolade voor chocolademelk, chocoballen of een gekleurde chocoladepinguin. Er zijn ook chocoladezoenen, in deze shop Kuzzies genoemd. Je kunt kiezen uit meer dan 15 soorten! Ga je voor de latte macchiato, aardbei, caramel of …?

De Oliebollen & Chocoladefabriek is een initiatief van Bakkerij Klink. Het bedrijf is hofleverancier en bestaat al sinds 1795.

De adressen van de Oliebol & Chocoladefabrieken:
Bataviastad: Bataviaplein 60
Eindhoven: De Heuvelgalerie 153
Middelburg: Lange Delft 3
Nijmegen: Marikenstraat 19
Maastricht: Grote Staat 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *