Vind jij het ook zo heerlijk om naar filmpjes te kijken waar taarten worden gemaakt? The Icing Artist zette de the ‘making of’ van tien prachtige taarten op Youtube. The Icing Artist is Laurie Shannon en zij maakt oogverblindende en leuke baksels. Daarnaast is ze een ÝouTube Miljonair. Dit houdt in dat ze meer dan 1 miljoen volgers heeft op YouTube. In het filmpje onderin het artikel zie je tien van haar Amazing Cakes.

Nooit verwacht
In december 2017 werd Laurie geïnterviewd door Tubefilter. Ze vroegen haar hoe het voelt om zoveel volgers te hebben. Laurie antwoordde dat het nog even moest bezinken. “Het duurde drie jaar om 80.000 leden te krijgen en toen nog tien maanden om tot de miljoen te komen. Dit hadden we nooit verwacht, het overtreft onze stoutste dromen.”

Onlangs maakte Laurie een Chocolate Chip Cookie Cake. De pot koekjes als taart met vanille, chocolate chips en echte koekjes, helemaal eetbaar! Check het filmpje en zie hoe je deze maakt.

Zelf aangeleerd
Laurie is gek op het maken van taarten, maar had niet de middelen om een opleiding te volgen. Daarom leerde ze het zichzelf aan door middel van video’s en veel oefenen. Daarna wilde ik met de wereld delen wat ik had geleerd. Het is eigenlijk zo simpel om taarten te maken zonder opleiding met enkele producten. Ik wilde het ‘serieuze’ van cake decorating wegnemen en terug naar de reden waarom iedereen een spatel pakt: om iets moois en lekkers te maken voor hun geliefden.”

Klik hier voor het volledige artikel van Tubefilter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *