1. Kookboeken
  2. Tofu.

Tofu. van Emma de Thouars

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Tofu. van Emma de Thouars. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Emma de Thouars.

Specificaties van het kookboek Tofu.
HoofdauteurEmma de Thouars
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Tofu. van Emma de Thouars

Tofu is een fantastisch product dat bij veel Aziatische gerechten een centrale plek inneemt. Het heeft een neutrale smaak, waardoor je het op allerlei manieren kunt koken. Door middel van marinades, kruiden of sauzen kun je de smaak van Tofu perfect aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Het is niet alleen een ideale vleesvervanger, maar het is ook een gezonde en voedzame optie die veel voedingsstoffen bevat. Het is rijk aan eiwitten, calcium, ijzer en vitamine B-complex. Bovendien bevat het geen cholesterol en is het een goede bron van kalium en magnesium. Tofu is ook gemakkelijk te bereiden. Je kunt het op de grill, in de oven of in een wok bereiden. Het is ook een geweldige manier om veel verschillende smaken te proberen. Met de veertig recepten die Emma de Thouars heeft geschreven, kun je eindeloos variëren met Tofu.

Veelgestelde vragen over het kookboek Tofu. van Emma de Thouars

Het boek Tofu. is geschreven door de auteur Emma de Thouars. 

Het kookboek Tofu. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Tofu. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Tofu. van Emma de Thouars uitgebracht. Het kookboek Tofu. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811840.

Het kookboek Tofu. van Emma de Thouars valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken