Vroeger gingen we nog naar de pizzeria, maar anno 2017 stappen we naar het pizza automaat, stoppen we er geld in en komt er een warme pizza uitgerold. Een versgebakken pizza kopen uit een machine is geen toekomst meer. De Groningse ondernemer Jordi Hillenga lanceerde deze zomer Nederlands eerste pizza-automaat. en geeft op zijn website aan dat hij voorziet in een behoefte. Je kunt kiezen uit verschillende soorten. Het apparaat kan twee pizza’s leveren binnen vier minuten. Jordi denkt groots. In het filmpje van WebFilm Noord op Youtube geeft hij aan dat hij ook de rest van de wereld wil veroveren met zijn pizza-automaten.

In Frankrijk bestaat het al enige tijd en is het een doorslaand succes. De jonge, enthousiaste ondernemer vloog naar Frankrijk om daar met de fabrikant van de automaten te onderhandelen over het alleenrecht om deze machine in Nederland te introduceren. En dat lukte.

Afgebakken in het automaat

De pizza’s die uit de machine komen worden dagelijks vers geleverd door pizzeria In The Box uit Veendam. In het automaat worden ze afgebakken. Dus heb je vannacht zin in versgebakken pizza? Op naar Groningen!

www.pizza-automaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *