1. Kookboeken
  2. Koken met stoom.

Koken met stoom. van HÉLÈNe Matze

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Koken met stoom. van HÉLÈNe Matze. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van HÉLÈNe Matze.

Specificaties van het kookboek Koken met stoom.
HoofdauteurHÉLÈNe Matze
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijKarakter Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Koken met stoom. van HÉLÈNe Matze

Koken met stoom is een perfecte manier om gezond en lekker te eten, zonder al te veel tijd en moeite. Met behulp van dit boek worden kookliefhebbers gestimuleerd om verschillende technieken te leren om gezond en lekker te koken. Er staan meer dan 100 recepten en tips in het boek over het koken met een stoomoven, maar ook over het bereiden van gerechten zonder stoomoven. Het boek bevat ook informatie over de voordelen van het koken met stoom, zoals de voedingswaarde die behouden blijft tijdens het kookproces, de snelle bereidingstijd en het lage energieverbruik. Daarnaast bevat het boek ook tips over het kiezen van de juiste ingrediënten, het combineren van ingrediënten om smaakvolle gerechten te creëren, verschillende technieken om verschillende gerechten te bereiden en over het kiezen van de juiste stoomoven. Er worden ook verschillende kookstijlen besproken, zoals de traditionele Franse kookstijl, de Italiaanse kookstijl en de Aziatische kookstijl. Het boek bevat ook informatie over de verschillende soorten stoomovens die tegenwoordig beschikbaar zijn. Koken met stoom is een geweldige manier om gezond en lekker te eten en met dit boek kunnen kookliefhebbers zichzelf verwennen met een heerlijke maaltijd.

Veelgestelde vragen over het kookboek Koken met stoom. van HÉLÈNe Matze

Het boek Koken met stoom. is geschreven door de auteur HÉLÈNe Matze. 

Het kookboek Koken met stoom. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Koken met stoom. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Karakter Uitgevers B.V. heeft het kookboek Koken met stoom. van HÉLÈNe Matze uitgebracht. Het kookboek Koken met stoom. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789061125167.

Het kookboek Koken met stoom. van HÉLÈNe Matze valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken