1. ETNA MO470ZT.

ETNA MO470ZT. oven

5/5

Met de ETNA MO470ZT. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ETNA MO470ZT. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 54,6 cm diep en 59,6 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de ETNA MO470ZT. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,6 cm hoogte en 54,6 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht45 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ETNA MO470ZT. oven

De ETNA MO470ZT is een multifunctionele combi oven die zeer geschikt is voor professioneel gebruik. De oven heeft een vermogen van 2300 watt en een capaciteit van 71 liter. Door de ruime inhoud is het mogelijk om meerdere ovenschalen tegelijk te plaatsen. De oven heeft een volwaardige magnetronfunctie en is geschikt voor inbouw in een nis van 60 centimeter. De ETNA MO470ZT heeft 10 automatische programma's die je helpen bij het kiezen van de juiste instellingen voor je maaltijden. Bovendien heeft de oven een turbo heteluchtfunctie waarmee je gerechten op meerdere niveaus kunt bereiden. Zo bak je snel meerdere taarten tegelijk voor een verjaardag. Om te voorkomen dat onbevoegden de oven aan- of uitzetten, is de oven voorzien van een kinderslot. Ook als er gesmolten kaas van je pizza gelekt is, maak je de oven weer gemakkelijk schoon dankzij de emaille binnenwanden.

Pluspunten
 • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

  .

  Met deze topkwaliteit bereiding heb je veel mogelijkheden om gerechten uit te voeren. Je bedient de oven nauwkeurig met het touchscreen, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt

  .

  Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, waardoor je exact de juiste temperatuur behaalt. Je bedient de oven redelijk gemakkelijk dankzij middenklasse gebruiksgemak

  .

  Door het middenklasse gebruiksgemak bedien je de oven gemakkelijk.

Minpunten
 • De oven heeft geen deur met een zachte sluiting.

Veelgestelde vragen over de ETNA MO470ZT. oven

De ETNA MO470ZT. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,6 cm hoogte en 54,6 cm diepte. De ETNA MO470ZT. oven weegt 45 kg. 

De ETNA MO470ZT. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ETNA MO470ZT. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ETNA MO470ZT. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ETNA MO470ZT. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ETNA MO470ZT. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ETNA MO470ZT. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ETNA MO470ZT. oven