1. Kookboeken
  2. Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel.

Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. van Janneke Philippi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. van Janneke Philippi. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janneke Philippi.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel.
HoofdauteurJanneke Philippi
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. van Janneke Philippi

Met de Kookbijbel 29 Bakplaatbijbel heb je alles in één handig boek. Als je het druk hebt en weinig tijd hebt om te koken, dan is dit boek precies wat je nodig hebt. Het bevat namelijk een grote verzameling recepten die je in een handomdraai op tafel tovert. Je hebt keuze uit gerechten uit verschillende landen, zoals Italiaanse, Mexicaanse, Chinese, Japanse, Indonesische en vele andere keukens. De recepten zijn eenvoudig en je hebt slechts een paar ingrediënten nodig. Er is bijvoorbeeld een heerlijke salade, een lekker vleesgerecht, maar ook een vegetarisch gerecht. Je kunt zelfs een bijzondere taart maken met ingrediënten die je al in huis hebt. Natuurlijk kun je ook zelf je favoriete ingrediënten toevoegen. De Kookbijbel 29 Bakplaatbijbel is ideaal voor iedereen die de keuken in wil duiken. Je kunt er zelfs mee aan de slag als je nog nooit hebt gekookt. De recepten zijn geschreven met heldere beschrijvingen en foto's die je stap voor stap begeleiden bij het bereiden van de gerechten. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de oorsprong en achtergrond van de recepten, waardoor je meer kennis opdoet over verschillende keukens. Met de Kookbijbel 29 Bakplaatbijbel kun je elke dag een he.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. van Janneke Philippi

Het boek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. is geschreven door de auteur Janneke Philippi. 

Het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. van Janneke Philippi uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048866526.

Het kookboek Kookbijbels 29 Bakplaatbijbel. van Janneke Philippi valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken