1. Bosch HSG636BS1.

Bosch HSG636BS1. oven

5/5

Met de Bosch HSG636BS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch HSG636BS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch HSG636BS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht40,59 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stoomschaal, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Oven, Stoom
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Stoom
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch HSG636BS1. oven

Met de Bosch HSG636BS1 solo stoomoven bereid je op gezonde wijze vlees, vis en groente. Deze oven maakt gebruik van stoominjectie, wat ervoor zorgt dat je gerecht niet uitdroogt. Daarnaast heeft de oven turbo hetelucht, waardoor deze geschikt is voor het bakken op meerdere niveaus. Hierdoor wordt het ovenruimte sneller en gelijkmatiger opgewarmd. Als je moeite hebt met het kiezen van de juiste ovenstand, kun je gebruik maken van 1 van de 46 automatische programma's. De katalytische wanden nemen vuil op en verbranden dit, waardoor de oven na gebruik zelf schoon is. Met de Bosch HSG636BS1 solo stoomoven bereid je op een verantwoorde manier je maaltijden. Je voedsel behoudt zijn structuur en vitamines door gebruik te maken van stoominjectie. Daarnaast is de oven geschikt voor het bakken op meerdere niveaus en warmt deze sneller en gelijkmatiger op. Ook houd je gemakkelijk bij welke ovenstand je het beste kunt gebruiken met 1 van de 46 automatische programma's. Na gebruik is de oven snel schoon door de katalytische wanden die het vuil opnemen en verbranden.

Pluspunten
 • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten

  .

  --> De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Stoominjecties voegen regelmatig stoom toe om te voorkomen dat je gerecht uitdroogt tijdens de bereiding

  .

  --> Stoominjecties voegen regelmatig stoom toe om te voorkomen dat je gerecht uitdroogt tijdens de bereiding. Bepaal hoe knapperig je broodjes uit de oven komen dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid

  .

  --> Bepaal hoe knapperig je broodjes uit de oven komen dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid.

Minpunten
 • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten mee te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Bosch HSG636BS1. oven

De Bosch HSG636BS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch HSG636BS1. oven weegt 40,59 kg. 

De Bosch HSG636BS1. is een Inbouw oven.

De Bosch HSG636BS1. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch HSG636BS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch HSG636BS1. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch HSG636BS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stoomschaal, Stroomkabel.

Deze Bosch HSG636BS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven, Stoom. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch HSG636BS1. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch HSG636BS1. oven