1. Kookboeken
  2. Smokey Goodness BBQ Feast on Fire.

Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. van Jord Althuizen

Jord Althuizen biedt jou met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire de ultieme barbecue ervaring. De verschillende menu's, zoals Fancy Fire, Veggy Feast, Smokey Italian en Yankee Classic zijn perfect om een dag te imponeren. Daarnaast zijn er ook Smokey Showpieces, een all-out Smokey gerecht, plus een aantal ideeën voor brunch en borrelbites. En dit alles met een rondje Nederlandse local heroes van Smokey Goodness. Of je nu een barbecue organiseert in de zomer of de winter, rond Kerstmis of Pasen, voor een groot gezelschap of voor twee: met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire zorg je ervoor dat het feestje écht op stelten gezet wordt. Laat de BBQ aangaan en je feest wordt gegarandeerd een succes.

Veelgestelde vragen over het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. van Jord Althuizen

Het boek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021578644.

Het kookboek Smokey Goodness BBQ Feast on Fire. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken