Wie doet er mee met het pizzadieet? De pizza’s van Magioni staan bekend om haar gezond ingrediënten. Je kunt deze dus gewoon drie keer per dag eten. Wat? Yep, volgens Magioni juist als je op dieet bent! Daarom introduceert het innovatieve bedrijf iets nieuws deze zomer: een driedaags pizzadieet! Dat klinkt heerlijk toch? Het is een compleet plan bestaand uit ontbijtpizza’s, lunchgerechten en pizza for dinner. Met een totale dag kom je niet boven de 1500 calorieën uit, wat voor een gemiddelde vrouw prima is. Perfect dus dat pizzadieet! Je kunt je hier inschrijven en daarna het Magioni Pizza Dieet receptenboek downloaden. Yummy!

Foto: Magioni

Bodems van groenten
Magioni heeft pizzabodems van bloemkool, bieten, courgette en pompoen. Elke bodem bevat zo’n 70 gram groenten. Daarnaast verkopen ze ook belegde pizza’s, pizza twisters en veggie sticks. De recepten voor het pizza-dieet zijn za-lig en de calorieën staan er netjes naast. Misschien heb jij wel trek in een Crunchy Kipshoarma Pizza! En wat dacht je van een Classic Caesar Pizza? Of een zoete perzikpizza met amandelyoghurt en vers fruit? Er is zelf een speciale nieuwe bodem met kersen en blauwe bessen ontwikkeld om de heerlijkste ontbijtpizza’s te maken. Loopt het water jou al in de mond?

Foto: Magioni

Manon van Essen – de bedenker van Magioni
De pizza’s van Magioni liggen al sinds 2016 in de schappen en zijn harstikke populair. Het geweldige idee is verzonnen door Manon. Zij was er al lang van overtuigd dat pizza’s veel gezonder konden. In een interview met Vance.nl vertelt ze over haar vastberadenheid. “In elke vezel van mijn lichaam geloofde ik in mijn concept. Dat heeft me op de been gehouden. Je krijgt heel veel afwijzingen. Mensen dachten: heeft ze het wel op een rijtje? Alles in mij zei: deze pizza’s zijn jouw masterpiece. Dat gevoel is niet uit te leggen.” Hoewel bewust, eet Manon het liefst twee keer per week pizza: een ‘slechte’ in het weekend en een gezonde van eigen makelij doordeweeks. Met dito gezonde topings hoeven de veelal vrouwelijke bewuste consumenten niet te kiezen tussen én lekker én gezond leven zegt Manon. “En hoe cool zou het zijn als ‘pizza’ een beroemde groente zou zijn?!”

Klik hier voor het volledige interview van Vance met Manon

Foto: Magioni

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *