1. Kookboeken
  2. Simple.

Simple. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Simple. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Simple.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s320
TaalEngels
HoofduitgeverijEbury Press
KeukenMediterrane
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Simple. van Yotam Ottolenghi

Simple is een kookboek geschreven door de bekende auteur Yotam Ottolenghi. Het boek bevat 130 nieuwe, eenvoudige recepten. Het is een verzameling van de meest lekkere en gevarieerde gerechten die je in je eigen keuken kunt maken. De recepten variëren van eenvoudige salades tot gekruide stamppotten en van pittige sauzen tot geurige stoofgerechten. Ottolenghi is bekend om zijn gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten, met een focus op smaak, kleur en textuur. In Simple maakt hij gebruik van zijn kennis en ervaring om innovatieve, maar gemakkelijk te bereiden gerechten te creëren. Deze recepten zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een lekkere maaltijd die niet al te moeilijk te bereiden is.

Veelgestelde vragen over het kookboek Simple. van Yotam Ottolenghi

Het boek Simple. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Simple. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Simple. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Ebury Press heeft het kookboek Simple. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Simple. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781785031168.

Het kookboek Simple. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is Mediterrane. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken