GS – Ksenia Penkina staat bekend om haar prachtige mirrorglaze cakes. Zij kan taarten omtoveren naar prachtige kunstwerkjes. Je leest meer over deze kunstenares in een eerder artikel van Baknieuws. In samenwerking met deze internationaal bekende pastry chef introduceert Silikomart twee nieuwe siliconen mallen. Ksenia vertelt hierover op de website van Silikomart: “Iedereen heeft de kans om iets speciaals te creëren!”

Foto: Silikomart

Juweeltjes
Wil je ook eens weten hoe het voelt om zo’n geometrisch kunstwerkje op tafel te zetten? In deze vorm maak je een prachtige mousse of cake. Met deze juweeltjes zul je gegarandeerd de show stelen! De naam van deze mallen zijn Gemma en Mini Gemma. Meer informatie kun je vinden de online shop van Silikomart.

Silikomart
Silikomart is een Italiaans bedrijf en gespecialiseerd in het maken van siliconen mallen om gebak, desserts, bonbons en ijs te maken. Deze mallen zijn enorm veelzijdig en geschikt voor in de oven, de koelkast en diepvries. De vormen zijn bestand tegen temperaturen van -60 tot +230 graden Celcius en kunnen in de vaatwasser.Het bedrijf biedt daarnaast nog veel meer bakgerei en bakhulpjes. Voorbeelden zijn: bakmatten, uitsteekvormen, spuitzakken, deegrollers en decoratiemallen.

Zoek je meer producten van Silikomart? Deze kun je hier bestellen!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *