1. Kookboeken
  2. Weber’s Gas BBQ bijbel.

Weber's Gas BBQ bijbel. van Manuel Weyer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Weber's Gas BBQ bijbel. van Manuel Weyer. Een kookboek bestaande uit 360 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Manuel Weyer.

Specificaties van het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel.
HoofdauteurManuel Weyer
Aantal pagina’s360
TaalNederlands
HoofduitgeverijLantaarn Publishers.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. van Manuel Weyer

Met Weber's Gas BBQ bijbel wordt grillen een ware kunst. Het boek bevat technieken, tools en tips & trucs waarmee iedereen de perfecte resultaten op de gasbarbecue kan bereiken. Daarnaast bevat het boek meer dan 250 verschillende recepten, variërend van klassieke burgers en spareribs tot smakelijke zalmgerechten en nieuwe, uitgebreide creaties. Elk recept is voorzien van stap-voor-stapfoto's, waardoor je zeker bent dat het resultaat perfect zal zijn. Het boek is verpakt in een stevig boek met een zacht omslag, waardoor het ook een mooi cadeau is om te geven of om voor jezelf te houden. Met Weber's Gas BBQ bijbel wordt grillen een ware kunst. Of je nu houdt van klassieke gerechten of van nieuwe, avontuurlijke creaties- alles wat je nodig hebt om de perfecte BBQ-expert te worden staat in dit boek. Met de stap-voor-stapfoto's en de vele recepten komt er geen moment verveling opzetten. Ook als cadeau is dit boek een echte aanrader; met zijn stevige omslag in combinatie met de zachte soft-touch-kaft is het een geschenk waar iedereen van kan genieten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. van Manuel Weyer

Het boek Weber's Gas BBQ bijbel. is geschreven door de auteur Manuel Weyer. 

Het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. bestaat uit 360 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lantaarn Publishers. heeft het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. van Manuel Weyer uitgebracht. Het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463546577.

Het kookboek Weber's Gas BBQ bijbel. van Manuel Weyer valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken