1. Kookboeken
  2. One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes.

One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. van Sanji

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. van Sanji. Een kookboek bestaande uit 96 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sanji.

Specificaties van het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes.
HoofdauteurSanji
Aantal pagina’s96
TaalEngels
HoofduitgeverijViz Media, Subs. Of Shogakukan Inc
Keuken
CategorieKookboeken Stripboeken, Manga & Graphic Novels Strips & Graphic novels Boeken

Omschrijving van het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. van Sanji

One Piece: Pirate Recipes, van de meesterchef Sanji, is een collectie van originele recepten die de Straw Hat crew voeden tijdens hun avonturen over de Grand Line. In deze culinaire reis rondom de zeven zeeën, vind je heerlijke recepten die de wereld van One Piece tot leven brengen. Geniet van heerlijke gerechten zoals de Baratie hamburgers, Zwaardvissoep, en Sanji's geroemde Kaartspeler kip. Elke recept is gebaseerd op een avontuur uit de wereld van One Piece, en je krijgt ook een kijkje achter de schermen van de kokkin die de Straw Hat crew voedt. Er zijn ook speciale tips van Sanji die je helpen bij het maken van gerechten zoals de legendarische Chateau Muscat. Met One Piece: Pirate Recipes krijg je ook een exclusieve blik op de kookkunsten van Sanji, en krijg je de kans om de gerechten van de Straw Hat crew na te bootsen!

Veelgestelde vragen over het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. van Sanji

Het boek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. is geschreven door de auteur Sanji. 

Het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. bestaat uit 96 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Viz Media, Subs. Of Shogakukan Inc heeft het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. van Sanji uitgebracht. Het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781974724468.

Het kookboek One Piece: Pirate Recipes- One Piece: Pirate Recipes. van Sanji valt in de categorie Kookboeken Stripboeken, Manga & Graphic Novels Strips & Graphic novels Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken