1. Kookboeken
  2. Holy Happy Belly het hele jaar door.

Holy Happy Belly het hele jaar door. van Bianca Fabrie

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Holy Happy Belly het hele jaar door. van Bianca Fabrie. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Bianca Fabrie.

Specificaties van het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door.
HoofdauteurBianca Fabrie
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij Snor
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. van Bianca Fabrie

Holy Happy Belly het hele jaar door biedt je een unieke manier om je spijsvertering te verbeteren. Met de meer dan 100 recepten, geschreven door Ayurvedisch therapeut Bianca Fabrie, heb je het hele jaar door de juiste voedingsstoffen voor je lichaam. De gerechten zijn verdeeld in verschillende seizoenen, zo kun je in de lente reinigende gerechten eten, in de zomer verkoelende gerechten en in de herfst en winter verwarmende gerechten. Zo krijg je altijd de juiste voedingsstoffen die je nodig hebt. Met Holy Happy Belly krijg je niet alleen meer dan 100 recepten, maar ook een introductie in Ayurveda. Je leert hiermee hoe je je god voelt door je spijsvertering optimaal te maken. Daarnaast leer je ook over de eigenschappen van verschillende voedingsmiddelen en hoe je deze kunt combineren om een optimale gezondheid te behouden. Door deze kennis kun je gemakkelijk je eigen recepten maken. Je kunt dus zelf kiezen welke voedingsmiddelen je wilt eten en hoe je deze kunt combineren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. van Bianca Fabrie

Het boek Holy Happy Belly het hele jaar door. is geschreven door de auteur Bianca Fabrie. 

Het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Snor heeft het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. van Bianca Fabrie uitgebracht. Het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463141574.

Het kookboek Holy Happy Belly het hele jaar door. van Bianca Fabrie valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken