1. Kookboeken
  2. Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt.

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. van . Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. van

Na jarenlang wedijveren en hard werken, is het tijd om de beste baksels van de laatste 10 jaar Heel Holland Bakt te vieren! Met deze speciale best of-uitgave brengen we je de beste technische opdrachten voor thuis en de meest indrukwekkende winnaarsrecepten van de 10 beste Thuisbakkers van Nederland. Van de zoetigheid van Sarena's Mango-rumtaart tot de verfijnde bloemkool-ricotta-taart van Rutger, deze best of-collectie bevat de perfecte combinatie van klassieke recepten en eigentijdse creaties. Kies uit een selectie van smakelijke zoetigheden, stuk voor stuk adembenemende creaties waar de juryleden van smulden. Of je nu op zoek bent naar een speciale verjaardagstaart of zoetigheid voor een feestje, iedereen zal versteld staan van je creativiteit met deze best of!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. van

Het boek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. van uitgebracht. Het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043927628.

Het kookboek Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. van valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken