1. Kookboeken
  2. Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken.

Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. van Sofie Chanou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. van Sofie Chanou. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sofie Chanou.

Specificaties van het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken.
HoofdauteurSofie Chanou
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijBertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. van Sofie Chanou

Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken is een uniek kookboek vol met recepten die je met weinig ingrediënten kunt maken. Voor iedereen die met weinig tijd en geld lekker wil koken. Het boek bevat een selectie aan recepten die je met een selectie aan ingrediënten maakt. Zo heb je met wortels Indiase wortelsoep en zoete worteltaart en met kikkererwten falafel en een rijstsalade met kikkererwten en mais. Maar je kunt variëren met vis, vlees, groente en fruit. Al deze recepten zijn eenvoudig te maken en binnen mum van tijd staat er een lekkere maaltijd op tafel. Je bespaart dankzij dit boek niet alleen tijd en geld maar ook nog eens je koelkast. Je kunt namelijk met de ingrediënten in je koelkast altijd een ander recept maken. Zo kun je naast de recepten uit het boek ook je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. van Sofie Chanou

Het boek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. is geschreven door de auteur Sofie Chanou. 

Het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv heeft het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. van Sofie Chanou uitgebracht. Het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562364.

Het kookboek Lekker Simpel. 1x kopen 5x koken. van Sofie Chanou valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken