Bij de Albert Heijn kun je sinds dit jaar tosti’s vinden in het diepvriesschap. Het zijn handbelegde tosti’s onder het merk Fantosti. Per stuk verpakt en verkrijgbaar in drie smaken: pepperoni & mozzarella, vier kazen en tonijn & cheddar.

Fantastisch
Het idee van de Fantosti komt van De Spijsbereiders: Peter Derks en Roland van Balen. Op de website melden ze: “Eén jaar geleden merkten we het gemis op. Een fantastisch lunch/snackmoment verkrijgbaar bij een supermarkt om de hoek. Een goede culinaire tosti zou hierop het antwoord zijn. Dus we begonnen een missie: het realiseren van de meest fantastische tosti in het diepvriesvak van de supermarkt.”

Foto: De Spijsbereiders
Foto: De Spijsbereiders

Mooi product
Tegen Omroep Brabant vertelden de heren dat ze in de toekomst waarschijnlijk ook gaan kijken naar de mogelijkheden voor sportkantines en cafés. Ook willen ze dolgraag met meer smaken komen. “Een tosti is zo’n mooi product waar we nog alle kanten mee op kunnen.”

Versgebakken brood
De Fantosti’s worden gemaakt van versgebakken brood en zijn zo gemaakt dat ze geen saus nodig hebben. De tosti’s zijn te bereiden in de oven, in het tosti-ijzer of in de pan. #tipvanhethuis: Smeer ze in met een klein beetje roomboter voor een nog lekkerder resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *