Het bedrijf Koeckebackers is de winnaar van de Vedis New Retail Champion Award 2017. Tijdens de New Retail Champions Award bijeenkomst van Vedis Retail Platform werd Koeckebackers verkozen tot het meest innoverende en relevante retailconcept van 2017.

52% van de stemmen
Koeckebackers won volgens Vedis vanwege de gepassioneerdheid van de ondernemer en het team, de sociale en maatschappelijke betrokkenheid die via het product worden overgebracht aan de consument en de medewerkers in combinatie met echte ambachtelijke producten. Het bedrijf kreeg 52% van de stemmen van de ruim 100 aanwezige retaildeskundigen, meldt Vedis.

Zes verschillende koeksoorten
Koeckebackers maakt zes verschillende koeksoorten met heel speciale smaken, waaronder de gezondste koeck met havermout, spelt en honing als voornaamste bestanddelen. Deze koek wordt op de website van Koeckebackers omschreven als een koek met allemaal gezonde ingrediënten. De slogan van Koeckebackers is: Wat wil een mens nog meer? Het bedrijf heeft ook een Koeckebar in Amsterdam. Hier kunnen bezoekers alle koeken proeven, kopen en zelfs even de handen uit de mouwen steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *