1. Kookboeken
  2. Het Korean Vegan kookboek.

Het Korean Vegan kookboek. van Joanne Lee Molinaro

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Korean Vegan kookboek. van Joanne Lee Molinaro. Een kookboek bestaande uit 336 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Joanne Lee Molinaro.

Specificaties van het kookboek Het Korean Vegan kookboek.
HoofdauteurJoanne Lee Molinaro
Aantal pagina’s336
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
KeukenAziatisch, Koreaans
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Korean Vegan kookboek. van Joanne Lee Molinaro

Het Koreaanse vegan kookboek is een fantasievolle reis tussen twee culturen, die klassieke gerechten combineert met moderne technieken en ingrediënten. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden en staan vol met verrassende smaakcombinaties. Joanne leert je hoe je veganistische versies van klassieke Koreaanse gerechten kunt maken, zoals bijvoorbeeld kimchi (geweekte en gefermenteerde groenten), kimchijeon (kimchipannenkoeken) en bibimbap (rijst met groenten en ei). Het boek bevat meer dan 50 recepten, variërend van lichte en gezonde gerechten tot comfortfood. Daarnaast worden ook verrassende snacks zoals gefrituurde kimchi en gebakken banaan met zoutige pinda's aangeboden. Het boek geeft ook informatie over de Koreaanse keuken, zoals geschiedenis, ingrediënten en bereidingstechnieken. Dit boek is een must voor iedereen die interesse heeft in de Koreaanse keuken, of vegan of niet!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Korean Vegan kookboek. van Joanne Lee Molinaro

Het boek Het Korean Vegan kookboek. is geschreven door de auteur Joanne Lee Molinaro. 

Het kookboek Het Korean Vegan kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Korean Vegan kookboek. bestaat uit 336 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Het Korean Vegan kookboek. van Joanne Lee Molinaro uitgebracht. Het kookboek Het Korean Vegan kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000385515.

Het kookboek Het Korean Vegan kookboek. van Joanne Lee Molinaro valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is Aziatisch, Koreaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken