1. Kookboeken
  2. De bomvolle oven van Van Boven.

De bomvolle oven van Van Boven. van Yvette van Boven

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De bomvolle oven van Van Boven. van Yvette van Boven. Een kookboek bestaande uit 432 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yvette van Boven.

Specificaties van het kookboek De bomvolle oven van Van Boven.
HoofdauteurYvette van Boven
Aantal pagina’s432
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. van Yvette van Boven

Van Bovens oven is een alles-in-één multifunctionele oven die je in staat stelt om urenlang te genieten van heerlijk eten. Hij heeft een krachtige motor, hoge kwaliteit verwarmingselementen en een automatische temperatuurregeling waardoor je maaltijden op het juiste moment klaar hebt. Met deze oven bereid je de lekkerste ovenschotels, pizzas, gebakken aardappelen, pasteien, quiches en nog veel meer. De oven van Van Boven wordt geleverd met een verwijderbaar bakplateau en een speciale ronde bakvorm die je kunt gebruiken om je favoriete ovenrecepten te bereiden. Ook heeft de oven een timer en een gebruiksvriendelijk LCD-scherm waarmee je de temperatuur en het bakprogramma kunt instellen. Daarnaast is de oven voorzien van een temperatuurbestendige handgreep en een roestvrijstalen deur voor extra veiligheid. Kortom, de bomvolle oven van Van Boven is een must-have voor iedereen die houdt van lekker en gezond eten.

Veelgestelde vragen over het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. van Yvette van Boven

Het boek De bomvolle oven van Van Boven. is geschreven door de auteur Yvette van Boven. 

Het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. bestaat uit 432 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. van Yvette van Boven uitgebracht. Het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038809748.

Het kookboek De bomvolle oven van Van Boven. van Yvette van Boven valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken