1. Kookboeken
  2. Home Made Basics.

Home Made Basics. van Yvette van Boven

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Home Made Basics. van Yvette van Boven. Een kookboek bestaande uit 456 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yvette van Boven.

Specificaties van het kookboek Home Made Basics.
HoofdauteurYvette van Boven
Aantal pagina’s456
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Home Made Basics. van Yvette van Boven

Met Yvettes Home Made Basics heeft u alles in huis wat u nodig heeft om heerlijk en eenvoudig maaltijden te bereiden. De gerechten worden duidelijk en stapsgewijs uitgelegd en zo kunt u eenvoudig een heerlijk gerecht bereiden. Van een simpele dressing tot huisgemaakte, dampend verse tortilla’s en van zelfgemaakte gnocchi van elk soort groente tot fluks ingelegde radijsjes, het is allemaal mogelijk met Home Made Basics. Het boek biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw maaltijd te maken. De recepten zijn ook visueel erg aantrekkelijk gepresenteerd, zodat u het resultaat kunt zien voordat u het gerecht bereidt. De foto’s zijn van een hoge kwaliteit, waardoor u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten. Elke recept zal u helpen om uw maaltijden te maken, zodat u elke dag een smakelijke maaltijd kunt bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Home Made Basics. van Yvette van Boven

Het boek Home Made Basics. is geschreven door de auteur Yvette van Boven. 

Het kookboek Home Made Basics. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Home Made Basics. bestaat uit 456 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Home Made Basics. van Yvette van Boven uitgebracht. Het kookboek Home Made Basics. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038808437.

Het kookboek Home Made Basics. van Yvette van Boven valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken