1. Kookboeken
  2. Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura’s Bakery Kinderbakboek.

Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. van Laura Kieft

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. van Laura Kieft. Een kookboek bestaande uit 96 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Laura Kieft.

Specificaties van het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek.
HoofdauteurLaura Kieft
Aantal pagina’s96
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte Culinair
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. van Laura Kieft

Voor alle kinderen die dol zijn op bakken, is er nu het Laura's Bakery Kinderbakboek. In dit boek leren kinderen stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken, waardoor ze makkelijk en heerlijke koekjes, cakes, cupcakes, schuimpjes en taartjes kunnen maken. De recepten in het boek zijn zo gemaakt dat het voor elke leeftijd eenvoudig is om mee te doen. Het boek bevat tevens tips over het gebruik van de juiste ingrediënten, het omgaan met gereedschap en het opruimen van de keuken. De recepten zijn zo uitgewerkt dat kinderen ook alleen aan de slag kunnen. Op deze manier leren ze ook verantwoordelijkheid te nemen voor hun handelingen. Met dit boek kan elk kind de fijne kneepjes van het bakken leren en een heerlijke bakervaring beleven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. van Laura Kieft

Het boek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. is geschreven door de auteur Laura Kieft. 

Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. bestaat uit 96 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte Culinair heeft het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. van Laura Kieft uitgebracht. Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462502574.

Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek 1 Het Laura's Bakery Kinderbakboek. van Laura Kieft valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken