1. Kookboeken
  2. Masterclass Cocktails.

Masterclass Cocktails. van Tess Posthumus

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Masterclass Cocktails. van Tess Posthumus. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tess Posthumus.

Specificaties van het kookboek Masterclass Cocktails.
HoofdauteurTess Posthumus
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Sterke drank & Cocktails Boeken

Omschrijving van het kookboek Masterclass Cocktails. van Tess Posthumus

Met Masterclass Cocktails van Tess Posthumus kun je thuis worden omgetoverd tot een echte bartender! Met meer dan 80 cocktails, inclusief klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour, maar ook alcoholvrije opties zoals Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear, is er voor iedereen wat wils. Tess deelt haar kennis met je over de verschillende dranksoorten, tools en technieken. Je krijgt stap voor stap de beste tips en tricks om de perfecte cocktail te maken. Proef de smaak van professionele cocktails bij jou thuis en geniet van een heerlijke drankje! Je kunt ook kennismaken met verschillende cocktailglazen. Met de juiste technieken kun je de perfecte combinatie van ingrediënten en smaken creëren. Je krijgt tips en tricks voor het maken van verschillende cocktails, zodat je een echte pro bent. Met Masterclass Cocktails kun je thuis cocktails maken zoals in een bar of restaurant. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en geniet van een unieke ervaring!

Veelgestelde vragen over het kookboek Masterclass Cocktails. van Tess Posthumus

Het boek Masterclass Cocktails. is geschreven door de auteur Tess Posthumus. 

Het kookboek Masterclass Cocktails. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Masterclass Cocktails. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Masterclass Cocktails. van Tess Posthumus uitgebracht. Het kookboek Masterclass Cocktails. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048852314.

Het kookboek Masterclass Cocktails. van Tess Posthumus valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Sterke drank & Cocktails Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken