1. Kookboeken
  2. The World Atlas of Wine.

The World Atlas of Wine. van Robinson, Jancis

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The World Atlas of Wine. van Robinson, Jancis. Een kookboek bestaande uit 416 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Robinson, Jancis.

Specificaties van het kookboek The World Atlas of Wine.
HoofdauteurRobinson, Jancis
Aantal pagina’s416
TaalEngels
HoofduitgeverijMitchell Beazley
Keuken
CategorieKookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Drankboeken Encyclopedieën & Naslagwerken Wijn Boeken

Omschrijving van het kookboek The World Atlas of Wine. van Robinson, Jancis

De Wereld Atlas van Wijn is het meest complete boek over wijn dat er te vinden is. Met meer dan 800 pagina's vol informatie over de beste wijnen ter wereld, van de geschiedenis tot de technieken van het maken ervan, is het de beste bron van kennis over wijn. Bovendien heeft het boek de beste foto's, kaarten en illustraties van wijnstreken over de hele wereld. Het boek bevat ook een gedetailleerde gids met informatie over de verschillende druivensoorten, inclusief de beste druiven voor elk wijngebied. Er is ook een gids voor het kiezen van de juiste wijnen bij elke maaltijd, met informatie over de juiste combinaties van druiven en gerechten. Het boek is verrijkt met verhalen over wijnmakers, smaakprofielen en proefnotities, en het biedt bovendien een gedetailleerde lijst met contactgegevens van de beste wijnhuizen en distributeurs. Met deze informatie kunnen oenologen en wijnliefhebbers de beste wijn kiezen voor elke gelegenheid. De Wereld Atlas van Wijn is de perfecte gids voor een betere wijnervaring.

Veelgestelde vragen over het kookboek The World Atlas of Wine. van Robinson, Jancis

Het boek The World Atlas of Wine. is geschreven door de auteur Robinson, Jancis. 

Het kookboek The World Atlas of Wine. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The World Atlas of Wine. bestaat uit 416 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Mitchell Beazley heeft het kookboek The World Atlas of Wine. van Robinson, Jancis uitgebracht. Het kookboek The World Atlas of Wine. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781784724030.

Het kookboek The World Atlas of Wine. van Robinson, Jancis valt in de categorie Kookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Drankboeken Encyclopedieën & Naslagwerken Wijn Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken