1. Kookboeken
  2. You Can Cook This.

You Can Cook This. van Max La Manna

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens You Can Cook This. van Max La Manna. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Max La Manna.

Specificaties van het kookboek You Can Cook This.
HoofdauteurMax La Manna
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek You Can Cook This. van Max La Manna

Met zijn boek 'You Can Cook This' biedt Max La Manna inspiratie voor heerlijke, gezonde en milieubewuste recepten. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan smaken en ingrediënten die je kunt gebruiken om een verrukkelijke maaltijd te bereiden. La Manna maakt gebruik van ingrediënten die je misschien al in huis hebt, alsook ingrediënten die je anders zou weggooien. In 'You Can Cook This' staan recepten die je zowel snel als makkelijk kunt klaarmaken. La Manna geeft tips over hoe je vegan en low-waste kunt koken, met weinig moeite en zonder dat je er veel tijd aan hoeft te besteden. Bovendien heeft hij een aantal creatieve ideeën om oud brood, groenten en andere ingrediënten die je misschien anders zou weggooien, toch op een smaakvolle manier te gebruiken. 'You Can Cook This' is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een verrassende en gezonde manier om te koken.

Veelgestelde vragen over het kookboek You Can Cook This. van Max La Manna

Het boek You Can Cook This. is geschreven door de auteur Max La Manna. 

Het kookboek You Can Cook This. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek You Can Cook This. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek You Can Cook This. van Max La Manna uitgebracht. Het kookboek You Can Cook This. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000389322.

Het kookboek You Can Cook This. van Max La Manna valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken