1. Kookboeken
  2. De wijn-spijsbijbel.

De wijn-spijsbijbel. van Victoria Moore

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De wijn-spijsbijbel. van Victoria Moore. Een kookboek bestaande uit 488 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Victoria Moore.

Specificaties van het kookboek De wijn-spijsbijbel.
HoofdauteurVictoria Moore
Aantal pagina’s488
TaalNederlands
HoofduitgeverijAtlas Contact
Keuken
CategorieKookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Drankboeken Encyclopedieën & Naslagwerken Wijn Boeken

Omschrijving van het kookboek De wijn-spijsbijbel. van Victoria Moore

De wijn-spijsbijbel is de ultieme gids voor iedereen die van wijn en eten houdt. In deze kook- en wijngids vind je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte combinatie tussen wijn en voedsel te maken. Van basisregels voor het combineren van wijn en gerechten, tot de beste wijnen bij jouw favoriete gerechten, deze gids bevat alle informatie die je nodig hebt. De wijn-spijsbijbel is meer dan een gids alleen. Het bevat ook informatie over de geschiedenis van wijn, zijn herkomst en de verschillende druivenstokken die worden gebruikt. Ook krijg je inzicht in de verschillende manieren waarop wijn wordt gemaakt, zowel in de traditionele als moderne technieken. Daarnaast bevat de gids ook een hoofdstuk over Nederlandse wijnen, waar je alles leert over de Nederlandse wijnmakerijen, druivenrassen en wijnstijlen. Deze gids is een must-have voor iedereen die zichzelf een wijnkenner wil noemen.

Veelgestelde vragen over het kookboek De wijn-spijsbijbel. van Victoria Moore

Het boek De wijn-spijsbijbel. is geschreven door de auteur Victoria Moore. 

Het kookboek De wijn-spijsbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De wijn-spijsbijbel. bestaat uit 488 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Atlas Contact heeft het kookboek De wijn-spijsbijbel. van Victoria Moore uitgebracht. Het kookboek De wijn-spijsbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789045038193.

Het kookboek De wijn-spijsbijbel. van Victoria Moore valt in de categorie Kookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Drankboeken Encyclopedieën & Naslagwerken Wijn Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken