1. Kookboeken
  2. De patisserie 1 De patisserie.

De patisserie 1 De patisserie. van Charlotte Jacobi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De patisserie 1 De patisserie. van Charlotte Jacobi. Een kookboek bestaande uit 398 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Charlotte Jacobi.

Specificaties van het kookboek De patisserie 1 De patisserie.
HoofdauteurCharlotte Jacobi
Aantal pagina’s398
TaalNederlands
HoofduitgeverijXander Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieLiteratuur & Romans Familieromans Historische romans Literaire romans Romance Historisch Boeken

Omschrijving van het kookboek De patisserie 1 De patisserie. van Charlotte Jacobi

De patisserie begint met de geboorte van een tweeling, Simon en Charlotte. De zussen groeien op in een Franse bakkerij en ontwikkelen al snel een passie voor het bakkersvak. Onder hun vader’s strenge leiding leren ze de vakkundigheid die nodig is om een goede bakker te worden. Maar de tweeling leeft ook in een tijd vol spanningen en onrust die hun droom van een eigen bakkerij dreigt te verstoren. In De patisserie volgen we de twee zussen terwijl ze hun leven proberen te verwezenlijken. Met veel hoop, ambitie, liefde en verdriet, staan ze voor grote en kleine uitdagingen, en voeren ze een strijd om de toekomst van hun bakkerij. De patisserie is een meeslepend verhaal over twee jonge vrouwen die hun dromen waarmaken, en een wereld die vol verrassingen staat.

Veelgestelde vragen over het kookboek De patisserie 1 De patisserie. van Charlotte Jacobi

Het boek De patisserie 1 De patisserie. is geschreven door de auteur Charlotte Jacobi. 

Het kookboek De patisserie 1 De patisserie. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De patisserie 1 De patisserie. bestaat uit 398 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Xander Uitgevers B.V. heeft het kookboek De patisserie 1 De patisserie. van Charlotte Jacobi uitgebracht. Het kookboek De patisserie 1 De patisserie. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789401618731.

Het kookboek De patisserie 1 De patisserie. van Charlotte Jacobi valt in de categorie Literatuur & Romans Familieromans Historische romans Literaire romans Romance Historisch Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken