1. Kookboeken
  2. Brood.

Brood. van Levine van Doorne

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Brood. van Levine van Doorne. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Levine van Doorne.

Specificaties van het kookboek Brood.
HoofdauteurLevine van Doorne
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijSimplifylife
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Brood. van Levine van Doorne

Brood uit eigen oven is het perfecte boek voor de thuisbakker. Levine van Doorne deelt haar broodbakgeheimen om versgebakken brood te maken. Alle ingrediënten worden in grammen aangegeven zodat het eenvoudig is om meer of minder te maken, recepten uit te rekenen en te controleren en je eigen recepten te maken. Of je nu een beginner of gevorderde bakker bent, dit boek bevat een verscheidenheid aan recepten die gemakkelijk volgen en je in staat stellen om heerlijk brood te maken. Met dit boek kun je genieten van de geur van versgebakken brood in je huis én je familie en vrienden verrassen met een heerlijke traktatie.

Veelgestelde vragen over het kookboek Brood. van Levine van Doorne

Het boek Brood. is geschreven door de auteur Levine van Doorne. 

Het kookboek Brood. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Brood. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Simplifylife heeft het kookboek Brood. van Levine van Doorne uitgebracht. Het kookboek Brood. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462500297.

Het kookboek Brood. van Levine van Doorne valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken