1. Kookboeken
  2. De groene bakplaat.

De groene bakplaat. van Rukmini Iyer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De groene bakplaat. van Rukmini Iyer. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rukmini Iyer.

Specificaties van het kookboek De groene bakplaat.
HoofdauteurRukmini Iyer
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek De groene bakplaat. van Rukmini Iyer

Deze culinaire avonturen brengen de smaken van de wereld naar uw keuken. Alle recepten zijn voorzien van duidelijke stappenplannen, waardoor ze gemakkelijk te volgen zijn. U kunt genieten van een scala aan heerlijke ovengerechten, variërend van kruidige Mexicaanse tamales tot pittige Indiase biryani. Daarnaast bevat het kookboek een aantal handige tips en trucs die u kunt gebruiken om de smaak van elk gerecht te verbeteren. U vindt er ook informatie over het koken in de oven op verschillende soorten ovens, zodat u altijd het beste resultaat krijgt. Met dit kookboek kunt u uw ovengerechten opnieuw verkennen en ontdekken. Probeer verschillende smaken en combinaties uit en laat uw creatieve kookkunsten los. 'De groene bakplaat' is een must-have voor iedereen die een liefhebber is van gezond eten dat smaakt naar meer!

Veelgestelde vragen over het kookboek De groene bakplaat. van Rukmini Iyer

Het boek De groene bakplaat. is geschreven door de auteur Rukmini Iyer. 

Het kookboek De groene bakplaat. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De groene bakplaat. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek De groene bakplaat. van Rukmini Iyer uitgebracht. Het kookboek De groene bakplaat. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016007.

Het kookboek De groene bakplaat. van Rukmini Iyer valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken