1. ATAG BCM4692C.

ATAG BCM4692C. oven

5/5

Met de ATAG BCM4692C. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ATAG BCM4692C. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 60 cm breed, 57 cm diep en 46 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de ATAG BCM4692C. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen60 cm breedte, 46 cm hoogte en 57 cm diepte.
Inhoud50 l
Gewicht42 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ATAG BCM4692C. oven

De ATAG BCM4692C is de perfecte oven voor het bereiden van verschillende gerechten. Met de grill kun je bijvoorbeeld macaronischotels met een krokante laag kaas maken, terwijl de pizzastand je zelfgemaakte pizza's een krokante bodem geeft. Daarnaast is de oven voorzien van een zacht sluitende deur, die automatisch sluit wanneer deze open staat op 20 graden. Staat de deur open op 20 en 80 graden, dan blijft deze in de gekozen stand open staan. Na het bakken is het eenvoudig om de oven schoon te maken met behulp van Aqua Clean. Hiervoor voeg je eenvoudig water toe aan de oven, waarmee je vuil losweekt met stoom. Het vocht dat overblijft veeg je vervolgens met een doekje weg. Met de ATAG BCM4692C heb je een veelzijdige oven die je tevens eenvoudig kunt schoonmaken. De ATAG BCM4692C biedt je een breed scala aan mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je macaronischotel klaarmaken met de grill, terwijl je je pizza's een krokante bodem geeft met de pizzastand. De zacht sluitende deur van de oven sluit automatisch wanneer deze open staat op 20 graden. Daarnaast is het eenvoudig om de oven schoon te maken met Aqua Clean, waarbij je vuil losweekt met stoom en het vocht dat overblijft wegveegt met een doekje. Geniet van een veelzijdige oven met een eenvoudige reinigingsmethode dankzij de ATAG BCM4692C.

Pluspunten
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

    .

    Met het reinigingssysteem hydrolyse wordt het vuil in de oven losgeweekt met stoom

    .

    Kies 1 van de 127 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht.

Minpunten
  • De oven heeft geen telescopische rails waarmee jij je gerecht zonder je te branden uit de oven kunt halen.

Veelgestelde vragen over de ATAG BCM4692C. oven

De ATAG BCM4692C. heeft de volgende afmetingen: 60 cm breedte, 46 cm hoogte en 57 cm diepte. De ATAG BCM4692C. oven weegt 42 kg. 

De ATAG BCM4692C. oven heeft een inhoud van 50 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ATAG BCM4692C. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ATAG BCM4692C. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ATAG BCM4692C. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ATAG BCM4692C. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ATAG BCM4692C. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ATAG BCM4692C. oven