1. Kookboeken
  2. The World Atlas of Coffee.

The World Atlas of Coffee. van James Hoffmann

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The World Atlas of Coffee. van James Hoffmann. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van James Hoffmann.

Specificaties van het kookboek The World Atlas of Coffee.
HoofdauteurJames Hoffmann
Aantal pagina’s272
TaalEngels
HoofduitgeverijMitchell Beazley
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Drankboeken Aarde & Milieu Aardrijkskunde Thee & Koffie Atlassen & Wereldkaarten Boeken

Omschrijving van het kookboek The World Atlas of Coffee. van James Hoffmann

Het wereldwijde bestsellerboek - meer dan een kwart miljoen exemplaren verkocht - 'The World Atlas of Coffee' is geschreven door een wereldkampioen barista en mede-oprichter van de geweldige Square Mile roasters in Londen. Dit boek heeft veel te bieden en zeker voor iedereen die geïnteresseerd is in koffiecultuur. Het boek geeft informatie over de groei, verwerking en het roosteren van koffie. Zo is het bijvoorbeeld een must-read voor professionals in de koffiewereld, maar ook voor thuisenthousiastelingen. De vele foto's en afbeeldingen laten de koffiecultuur op een aantrekkelijke manier zien. Of je nu een gepassioneerde koffiekenner bent of gewoon van je kopje java geniet, dit boek zal je boeien. Koffie is nog nooit zo interessant en lekker geweest als tegenwoordig. Koffieproducenten hebben ervoor gezorgd dat het een smaakvolle, verrijkende ervaring is. Met behulp van dit boek leer je de verscheidenheid aan koffiesoorten te herkennen en te waarderen.

Veelgestelde vragen over het kookboek The World Atlas of Coffee. van James Hoffmann

Het boek The World Atlas of Coffee. is geschreven door de auteur James Hoffmann. 

Het kookboek The World Atlas of Coffee. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The World Atlas of Coffee. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Mitchell Beazley heeft het kookboek The World Atlas of Coffee. van James Hoffmann uitgebracht. Het kookboek The World Atlas of Coffee. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781784724290.

Het kookboek The World Atlas of Coffee. van James Hoffmann valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Drankboeken Aarde & Milieu Aardrijkskunde Thee & Koffie Atlassen & Wereldkaarten Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken