In 2019 opent bij Robèrt een 800 m² grote open boulangerie en patisserie met cursusruimte op de eerste verdieping van versmarkt Fresh!, onderdeel van het toekomstige Mall of the Netherlands te Leidschendam. Eind augustus wordt al een kiosk op de begane grond geopend, wordt gemeld in de nieuwsbrief van bij Robèrt.

Fresh!
Fresh! is een onderdeel van Mall of the Netherlands. Deze versmarkt is een 2.500 m2 tellende koop- en eetmarkt voor levensmiddelen, waar de beste lokale high-street concepten en levendige activiteiten rond de gastronomie gecombineerd worden. De versmarkt bevat een verzameling van minstens 10 kiosken en 24 winkels met een breed, kwalitatief en hoogstaand aanbod van de beste lokale producten tegen betaalbare prijzen.

Foto: bij Robèrt

Enthousiast
Robèrt, Pirjo en het hele team in Oisterwijk zijn erg enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen. Pirjo: ‘De ambitie en het ambachtelijke karakter van Fresh! passen uitstekend bij ons merk. Naast onze winkel in Oisterwijk zien we hier een uitgelezen kans om ook de Randstad kennis te laten maken met onze producten.” Robèrt: ‘We zijn de laatste jaren meerdere malen benaderd om iets op een andere locatie te doen. Dat voelde nooit goed, omdat we geloven in het concept zoals we dat in de leerfabriek in Oisterwijk hebben neergezet. We willen mensen vertellen, laten zien en laten proeven wat we doen. Open en transparant. Dit was de eerste keer dat we het gevoel hadden dat we dat ook kunnen doen. Daar zijn we trots op en we hebben zin in deze stap!’

Foto: bij Robèrt

Augustus 2018: een kiosk
Vanaf eind augustus opent de kiosk op de begane grond van Fresh! Hier kunnen bezoekers alvast kennismaken met de broden en patisserie- en chocoladeproducten van bij Robèrt. Net als in Oisterwijk ambachtelijk en vakkundig gemaakt met alleen grondstoffen van de beste kwaliteit.

2019: een complete beleving van het bakkersvak
In de toekomstige open bakkerij met grote glazen wanden kunnen bezoekers van Fresh! straks, net als in Oisterwijk, ter plekke zien en beleven hoe de ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. En al die producten kun je natuurlijk ook proeven en kopen! Daarnaast zal team bij Robèrt hier proeverijen en cursussen organiseren om de liefde voor en kennis van brood en patisserie te delen met iedereen die dat maar leuk vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *