1. Kookboeken
  2. Zoet zonder suiker.

Zoet zonder suiker. van Kim Sue Palm

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Zoet zonder suiker. van Kim Sue Palm. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Kim Sue Palm.

Specificaties van het kookboek Zoet zonder suiker.
HoofdauteurKim Sue Palm
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Zoet zonder suiker. van Kim Sue Palm

In 'Zoet zonder suiker' bewijst Kim Sue Palm dat heerlijke zoetigheden zijn te bereiden zonder suiker, lactose of gluten. In dit inspirerende bakboek vind je de recepten voor de meest verrukkelijke zoete lekkernijen die je ook kunt krijgen op meer dan 120 locaties in Nederland en België. Van smakelijke bites en koekjes, tot repen, cakes en truffels; met 'Zoet zonder suiker' kunnen zoetekauwen op een verantwoorde manier genieten. Neem eens een kijkje in de keuken en bak crumblerepen met bosbessen of maak een shortbread met karamel. Verwen je gasten met cheesecake-bites met witte chocolade of avocado-bites met chocolade en pistache. Met behulp van SUE's fijne receptuur bereid je de meest heerlijke zoete gerechten. Probeer 'Zoet zonder suiker' en ervaar zelf dat zoet net zo lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers.

Veelgestelde vragen over het kookboek Zoet zonder suiker. van Kim Sue Palm

Het boek Zoet zonder suiker. is geschreven door de auteur Kim Sue Palm. 

Het kookboek Zoet zonder suiker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Zoet zonder suiker. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Zoet zonder suiker. van Kim Sue Palm uitgebracht. Het kookboek Zoet zonder suiker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023017110.

Het kookboek Zoet zonder suiker. van Kim Sue Palm valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken