1. Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

5/5

Wordt de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. is geschikt voor 2 à 3 personen, heeft een laadvermogen van 1 kg en een inhoud van 4 l. Scroll verder voor meer informatie over de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

Specificaties van de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

 

Vermogen1500 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1 kg
Capaciteit in personen2 à 3 personen
MateriaalKunststof, Metaal
Gewicht5 kg
Inhoud4 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Mandje

 

Omschrijving van de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

Met de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L maak je eenvoudig verschillende gerechten. Met 8 automatische programma's heb je met één druk op de knop de juiste instellingen. Je kunt pizza's, bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten en cupcakes bereiden. Deze selecteer je gemakkelijk via het digitale display. Voor andere bereidingen stel je zelf de gewenste temperatuur en baktijd in via de knoppen op het display. In de airfryer past 1 kilogram frietjes. Je bereidt dus in één keer eten voor 2 à 3 personen. Wanneer je klaar bent met koken, kun je de mand gewoon in de vaatwasser reinigen. Hierdoor ben je nog sneller klaar met het schoonmaken. De airfryer is zuinig in gebruik en heeft een grote capaciteit. Zo geniet je altijd van een gezonde maaltijd!

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met de timer stel je de gewenste baktijd in, die een signaal geeft als je gerecht klaar is. De mand is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Deze hetelucht friteuse heeft geen koele wand, waardoor de buitenkant tijdens gebruik erg heet is.

Veelgestelde vragen over deze Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. is 1500 W.

De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. is groot genoeg voor 2 à 3 personen. De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. heeft een inhoud van 4 l en een laadvermogen van 1 kg.

De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. weegt 5 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Mandje.


 

Alternatieven voor deze Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.