1. Kookboeken
  2. Good Better Bastard.

Good Better Bastard. van Jeroen Wesselink

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Good Better Bastard. van Jeroen Wesselink. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jeroen Wesselink.

Specificaties van het kookboek Good Better Bastard.
HoofdauteurJeroen Wesselink
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
Hoofduitgeverij200 Fahrenheit Bv
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Good Better Bastard. van Jeroen Wesselink

Good Better Bastard is een kookboek met 96 recepten voor ieder moment. Het biedt informatie over barbecueskills en 24 verschillende archetypen. Zo kan je kiezen uit een chef, dictator, entertainer of brouwer met elk hun eigen recepten waarmee je een smaakvolle maaltijd op tafel zet. In deze luxe kookboek staan 288 pagina's aan unieke content en prachtige kunstwerken en foto's die je helpen bij het koken. Om je barbecue op de juiste manier en temperatuur aan te steken, wordt er een korte opfrisser aangeboden. Kortom, Good Better Bastard is gemaakt voor iedereen die karakter wil uitstralen met smaakvolle gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Good Better Bastard. van Jeroen Wesselink

Het boek Good Better Bastard. is geschreven door de auteur Jeroen Wesselink. 

Het kookboek Good Better Bastard. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Good Better Bastard. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij 200 Fahrenheit Bv heeft het kookboek Good Better Bastard. van Jeroen Wesselink uitgebracht. Het kookboek Good Better Bastard. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082882872.

Het kookboek Good Better Bastard. van Jeroen Wesselink valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken