1. Kookboeken
  2. Hé Dushi.

Hé Dushi. van Jurino Ignacio

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Hé Dushi. van Jurino Ignacio. Een kookboek bestaande uit 188 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jurino Ignacio.

Specificaties van het kookboek Hé Dushi.
HoofdauteurJurino Ignacio
Aantal pagina’s188
TaalNederlands
HoofduitgeverijTerrizzi
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Hé Dushi. van Jurino Ignacio

Hé Dushi is een liefdevolle ode aan de typisch Antilliaanse keuken en de kunst van het zoete bakken. In deze boek staan meer dan 60 recepten en creatieve ideeën die gegarandeerd de lekkerste zoete lekkernijen geven. Of je nu een gezellige brunch of een verjaardagstafel wilt aankleden, je vindt er altijd een passend recept voor. De recepten zijn gemaakt met zoetigheden uit het Caribisch gebied, waaronder een heerlijke fudge, notentaart, kokoskussentjes, maar ook ontbijtkoek, gevulde bollen en nog veel meer. De stap-voor-stap foto's en duidelijke instructies zorgen ervoor dat iedereen de recepten kan maken. Jurino Ignacio leert je niet alleen hoe je de lekkerste zoete baksels kunt maken, maar ook hoe je ze kunt verfraaien en presenteren. Zo krijgt elke gelegenheid een unieke en smaakvolle toets. Deze boek is ideaal voor iedereen die lekker wil bakken en daarmee speciale momenten in het leven nog meer waardevol wil maken. Met Hé Dushi maak je al je speciale momenten helemaal af!

Veelgestelde vragen over het kookboek Hé Dushi. van Jurino Ignacio

Het boek Hé Dushi. is geschreven door de auteur Jurino Ignacio. 

Het kookboek Hé Dushi. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Hé Dushi. bestaat uit 188 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Terrizzi heeft het kookboek Hé Dushi. van Jurino Ignacio uitgebracht. Het kookboek Hé Dushi. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082438239.

Het kookboek Hé Dushi. van Jurino Ignacio valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken