GS – Over ruim een maand is het weer zo ver: dan vindt de beurs Taart en Trends plaats. Dit is de grootste beurs in de Benelux op het gebied van bakken en decoreren van taarten, cupcakes, gebak en brood. Op 28 en 29 september 2018 kun je je weer laten inspireren door de nieuwste bak- en decoreertrends. Op Taart en Trends vind je diverse Nederlandse én internationale exposanten. Leer van de tips en tricks bij de demonstraties, geniet van diverse proeverijen, doe mee met de workshops en wedstrijden en ontmoet diverse suikerkunstenaars of baktalenten live op de beurs.

Bakspullen bestellen? Dat kan hier!

Wedstrijden
Het wedstrijdthema is Royal. Denk hierbij aan alles Royalty en alles wat Koninklijk is. Dit mag Koninklijk zijn van alle tijden en over de hele wereld. Klik hier om meer over het thema te lezen. Inschrijven is mogelijk tot 25 september 18.00 uur. De wedstrijd categoriën zijn: Eetbare taarten, Cupcakes, Bruidstaarten, Suikerbloemen –geen miniatuur, Taart Toppers, Koud porcelein bloemen, Onmogelijke constructies, Koekjes, Jeugdcategorie A (8-11 jaar) en Jeugdcategorie B (12-15 jaar). Lees hier meer over de wedstrijden!

Workshops
Je kunt je inschrijven voor meer dan tien verschillende leuke workshops. Zo is er bijvoorbeeld een airbrushworkshop met als thema ‘Kerst’ en een basis modelleerworkshop waarbij je de schattige Lola de beer kunt maken of Foxy de vos. Of lijkt het je leuk om een Unicorn te creëren? Klik hier voor alle workshops. 

Ria de Kleijn, organisator van de beurs.

Masterclasses
Naast de workshops staan er ook hele gave masterclasses op het programma van Taart en Trends. Ben je gek op de kawaii-trend? Dan kun je een cute cactus of fruitvriendjes maken. Klik hier voor alle masterclasses.

Facebook
Wil je als eerste de nieuwtjes over de beurs Taart & Trends weten? Volg dan Taart en Trends op Facebook.

Entree
Al die leuke baktrends mag je als echte bakliefhebber natuurlijk niet missen! Een entreeticket bestellen? Klik hier!

Lees hier meer over de editie van 2017.  Of check hieronder de video met de kerstkunstwerken van vorig jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *