1. Kookboeken
  2. All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland.

All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. van Jonneke de Zeeuw

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. van Jonneke de Zeeuw. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jonneke de Zeeuw.

Specificaties van het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland.
HoofdauteurJonneke de Zeeuw
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Reizen Lifestyle Restaurantgidsen Reisgidsen Boeken

Omschrijving van het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. van Jonneke de Zeeuw

All you can eat, de nieuwe eetgids van Nederland, neemt je mee langs de beste plekken om te eten in ons land. Met Mooncake reis je naar meer dan 450 restaurants, cafés en food-hotspots. Daar proef je de meest smakelijke gerechten die je maar kunt bedenken. Van de unieke combinatie van Koreaanse kookkunst tot de sappige kebab in Deventer; van Indonesische lekkernijen, Syrische zoetigheid en Hollandse pot, tot de beste Indiase gerechten van het land. Kom op ontdekkingstocht en bewonder de veelzijdigheid van de Nederlandse keuken. Wij hebben een overzicht gemaakt met de meest kraakverse ingrediënten en de meest originele smaken. Laat je verrassen door deze smaakbom en proef de unieke smaakcombinaties die je hier kunt vinden. En vergeet niet, deze gids laat je niet alleen genieten van de lekkerste gerechten, maar biedt je ook de kans om nieuwe culturen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. van Jonneke de Zeeuw

Het boek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. is geschreven door de auteur Jonneke de Zeeuw. 

Het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. van Jonneke de Zeeuw uitgebracht. Het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043926195.

Het kookboek All you can eat de nieuwe eetgids van Nederland. van Jonneke de Zeeuw valt in de categorie Kookboeken Reizen Lifestyle Restaurantgidsen Reisgidsen Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken