1. DOMO DO535FR.

DOMO DO535FR.

5/5

Wordt de DOMO DO535FR. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze DOMO DO535FR. is geschikt voor 2 à 3 personen, heeft een laadvermogen van 0,75 kg en een inhoud van 3 l. Scroll verder voor meer informatie over de DOMO DO535FR.

Specificaties van de DOMO DO535FR.

 

Vermogen2200 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

0,75 kg
Capaciteit in personen2 à 3 personen
MateriaalKunststof, Metaal
Gewicht
Inhoud3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Deksel, Mandje

 

Omschrijving van de DOMO DO535FR.

Met de DOMO DO535FR hoef je de olie minder vaak te verversen. Dit komt doordat de frituurrestjes naar het koude gedeelte onderin de pan zakken. Door deze koude zone verbranden de restjes niet en blijft de olie langer goed. Je kunt de temperatuur gemakkelijk instellen met een draaiknop. Daarnaast heeft de friteuse ook een temperatuurlampje, zodat je precies weet wanneer je de frietjes kunt bakken. De friteuse is geschikt voor 2 à 3 personen, waardoor hij ideaal is voor kleinere huishoudens. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Daarnaast is het handvat inklapbaar, waardoor je de friteuse gemakkelijk kunt opbergen in een kast.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen nodig. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan eenvoudig opbergt. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je moet zelf in de gaten houden wanneer je bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over deze DOMO DO535FR.

De DOMO DO535FR. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de DOMO DO535FR. is 2200 W.

De DOMO DO535FR. is groot genoeg voor 2 à 3 personen. De DOMO DO535FR. heeft een inhoud van 3 l en een laadvermogen van 0,75 kg.

De DOMO DO535FR. is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De DOMO DO535FR. weegt en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De DOMO DO535FR. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De DOMO DO535FR. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Deksel, Mandje.


 

Alternatieven voor deze DOMO DO535FR.