1. Kookboeken
  2. Indostok.

Indostok. van Vanja van der Leeden

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Indostok. van Vanja van der Leeden. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Vanja van der Leeden.

Specificaties van het kookboek Indostok.
HoofdauteurVanja van der Leeden
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
KeukenAziatisch, Indonesisch
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Indostok. van Vanja van der Leeden

Indostok is een boek dat een veelzijdige kijk biedt op de Indische keuken. Het is geschreven door professionele chef-koks die hun kennis met u delen. In het boek worden recepten beschreven voor de lekkerste sateetjes, gemarineerd met lokale specerijen en kruiden. De recepten variëren van traditionele Indische gerechten tot Indische invloeden met een moderne twist. Naast de gerechten zal het boek ook tips geven over de beste ingrediënten om te gebruiken, de juiste kooktechnieken en de beste manieren om de smaak te versterken. U kunt ook leren hoe u het vlees of de vis het beste kunt klaarmaken en hoe u het beste kunt grillen. Indostok is een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Het is ideaal voor degenen die meer willen weten over de Indische keuken en willen genieten van heerlijke, gegrilde gerechten. Met Indostok kun je een authentieke, smaakvolle ervaring creëren met een mix van prachtige smaken en aroma's. Laat je verrassen door de krachtige smaken en aroma's die je ongetwijfeld zal verwelkomen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Indostok. van Vanja van der Leeden

Het boek Indostok. is geschreven door de auteur Vanja van der Leeden. 

Het kookboek Indostok. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Indostok. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Indostok. van Vanja van der Leeden uitgebracht. Het kookboek Indostok. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038809649.

Het kookboek Indostok. van Vanja van der Leeden valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Indonesisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken