1. Kookboeken
  2. Java.

Java. van Maureen Tan

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Java. van Maureen Tan. Een kookboek bestaande uit 336 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Maureen Tan.

Specificaties van het kookboek Java.
HoofdauteurMaureen Tan
Aantal pagina’s336
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Java. van Maureen Tan

Java is een verzameling van een unieke mix van klassieke gerechten, moderne toevoegingen en romantische verhalen. In dit kookboek kom je als lezer meer te weten over de authentieke smaken van de Javaanse keuken. Maureen Tan beschrijft in deze kookboek haar ervaringen met ingrediënten, technieken en recepten. Zij zorgt ervoor dat de recepten eenvoudig te maken zijn, zonder dat je al te veel ingrediënten of speciale gereedschappen nodig hebt. De recepten variëren van traditionele gerechten zoals rendang en nasi goreng, tot moderne gerechten zoals kipsaté met gember en komkommer. Elke recept heeft een verhaal waarmee je je kunt verbinden en het vervolgens met liefde kan klaarmaken. Ook geeft Maureen Tan tips over hoe je de beste ingrediënten kunt kopen, hoe je de meest aromatische kruiden en specerijen kunt toevoegen, en hoe je de perfecte bereidingstijd kunt bepalen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Java. van Maureen Tan

Het boek Java. is geschreven door de auteur Maureen Tan. 

Het kookboek Java. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Java. bestaat uit 336 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Java. van Maureen Tan uitgebracht. Het kookboek Java. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048862603.

Het kookboek Java. van Maureen Tan valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken