1. Kookboeken
  2. Zin in salade.

Zin in salade. van Bibi Loomans

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Zin in salade. van Bibi Loomans. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Bibi Loomans.

Specificaties van het kookboek Zin in salade.
HoofdauteurBibi Loomans
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Zin in salade. van Bibi Loomans

Bevrijd jezelf van de saaie salades en ervaar de smaken van Zin in salade! Met dit kookboek kom je te weten hoe je met de meest verrassende ingrediënten een heerlijke salade kunt samenstellen. Bibi Loomans biedt recepten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Zo kun je een ideale salade samenstellen voor een maaltijd met vrienden, een kantoorlunch, een feestelijke kersttafel of een buurtbarbecue. In Zin in salade vind je ook verschillende ideeën voor een verrassende salade. Bibi Loomans helpt je met een scala aan tips en suggesties. Zo kun je experimenteren met de lekkerste ingrediënten, zoals zaden, noten, kruiden, groenten en fruit. Je kunt ook spelen met verschillende smaken en texturen. Laat je creativiteit de vrije loop en verras iedereen met je heerlijke salades!

Veelgestelde vragen over het kookboek Zin in salade. van Bibi Loomans

Het boek Zin in salade. is geschreven door de auteur Bibi Loomans. 

Het kookboek Zin in salade. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Zin in salade. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Zin in salade. van Bibi Loomans uitgebracht. Het kookboek Zin in salade. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042245.

Het kookboek Zin in salade. van Bibi Loomans valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken