1. Kookboeken
  2. Het Borrelhapjes Bakboek.

Het Borrelhapjes Bakboek. van Laura Kieft

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Borrelhapjes Bakboek. van Laura Kieft. Een kookboek bestaande uit 216 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Laura Kieft.

Specificaties van het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek.
HoofdauteurLaura Kieft
Aantal pagina’s216
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte Culinair
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. van Laura Kieft

Met het Borrelhapjes Bakboek van Laura's Bakery heb je eindeloos veel mogelijkheden om heerlijke borrelhapjes te maken. Of je nu een klein feestje geeft of gewoon zin hebt om wat lekkers te maken voor thuis, het bakboek heeft voor ieder wat wils. Vergeet de ouderwetse snacks van vroeger, de recepten in dit bakboek zijn verfrissend anders. De borrelhapjes zijn perfect om te serveren op een verjaardag, een bruiloft of een ander feestje. Maak je borrelavond compleet met de heerlijke recepten uit dit bakboek. Ontdek de vele variaties van de traditionele hapjes en maak je gasten verrast met de unieke smaken. Geen enkele gast zal de hongerige magen hoeven te stillen met alleen chips en dip. Met het Borrelhapjes Bakboek van Laura's Bakery is jouw borrelavond gegarandeerd een succes.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. van Laura Kieft

Het boek Het Borrelhapjes Bakboek. is geschreven door de auteur Laura Kieft. 

Het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. bestaat uit 216 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte Culinair heeft het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. van Laura Kieft uitgebracht. Het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462502246.

Het kookboek Het Borrelhapjes Bakboek. van Laura Kieft valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken