1. Bosch CMG636BS2.

Bosch CMG636BS2. oven

5/5

Met de Bosch CMG636BS2. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch CMG636BS2. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 45,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch CMG636BS2. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud45 l
Gewicht35 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenKant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch CMG636BS2. oven

De Bosch CMG636BS2 is een veelzijdige combi oven, die het mogelijk maakt om op 12 manieren te bereiden. Of je nu gaat bakken, braden, grillen of verwarmen: deze oven heeft het allemaal. Met de braadslede kun je zelfs vlees en vis bereiden met de oven. Bovendien is de oven voorzien van een praktische assist-functie, waarmee je automatisch de juiste instellingen voor je gerecht kunt krijgen. Zo geniet je van een optimaal bereidingsresultaat. De Bosch CMG636BS2 is daarnaast ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. De katalytische wanden verbranden het vuil en zorgen ervoor dat je de oven na gebruik zo weer schoon en hygiënisch kunt maken. Zo hoef je geen tijd meer te besteden aan het schoonmaken van de oven na een maaltijd!

Pluspunten
  • De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil absorbeert en verbrandt. Je bedient de oven bedienen nauwkeurig met het aanraakscherm, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt. Met bereidingskwaliteit middenklasse heb je meer opties voor het koken van gerechten.

Minpunten
  • Je oven heeft geen ontdooifunctie om bevroren etenswaren te ontdooien

    .

    Je bedient de oven minder gemakkelijk door het gebrek aan basisklasse gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over de Bosch CMG636BS2. oven

De Bosch CMG636BS2. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch CMG636BS2. oven weegt 35 kg. 

De Bosch CMG636BS2. is een Inbouw oven.

De Bosch CMG636BS2. oven heeft een inhoud van 45 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch CMG636BS2. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch CMG636BS2. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch CMG636BS2. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Bosch CMG636BS2. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch CMG636BS2. oven zijn: Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch CMG636BS2. oven