1. Kookboeken
  2. Oh baby.

Oh baby. van Denise Kortlever

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Oh baby. van Denise Kortlever. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Denise Kortlever.

Specificaties van het kookboek Oh baby.
HoofdauteurDenise Kortlever
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Gezin & Relaties Ouderschap & Opvoeding Zwangerschap & Babyverzorging Voeding Boeken

Omschrijving van het kookboek Oh baby. van Denise Kortlever

Oh baby! is een kookboek met meer dan 80 heerlijke recepten die speciaal zijn samengesteld voor aanstaande en jonge moeders. In dit boek staan recepten die je helpt om gezond en lekker te blijven eten, ook als je weinig tijd hebt. De recepten zijn gemakkelijk te maken en bestaan uit ingrediënten die je in je eigen keukenkast kunt vinden. Er staan ook hoofdgerechten in het boek die je met je gezin kunt delen, en snacks en baksels die je kunt eten als je zin hebt in iets lekkers. Oh baby! is meer dan alleen een kookboek. Denise Kortlever deelt haar eigen ervaringen als jonge moeder en geeft advies over algemene gezondheid en voeding. Ze geeft ook tips over de voorbereidingen die je kunt treffen als je aan het koken bent, zodat je nog meer tijd kunt besparen. Met Oh baby! kun je blijven genieten van lekker eten, zonder je zorgen te maken over je gezondheid.

Veelgestelde vragen over het kookboek Oh baby. van Denise Kortlever

Het boek Oh baby. is geschreven door de auteur Denise Kortlever. 

Het kookboek Oh baby. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Oh baby. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Oh baby. van Denise Kortlever uitgebracht. Het kookboek Oh baby. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000360246.

Het kookboek Oh baby. van Denise Kortlever valt in de categorie Kookboeken Gezin & Relaties Ouderschap & Opvoeding Zwangerschap & Babyverzorging Voeding Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken