1. Kookboeken
  2. Made in India.

Made in India. van Meera Sodha

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Made in India. van Meera Sodha. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Meera Sodha.

Specificaties van het kookboek Made in India.
HoofdauteurMeera Sodha
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenAziatisch, Indiaas
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Made in India. van Meera Sodha

Made in India brengt het authentieke smaakpalet uit India naar je keuken. Meera Sodha deelt haar favoriete gerechten en tradities met de wereld. Haar recepten zijn niet alleen ongelooflijk lekker, maar ook verrassend eenvoudig te maken. Van deze 130 recepten zijn er veel die perfect zijn voor het samenstellen van een compleet Indiaas diner. Of je wilt nu een klassieke Butter Chicken maken of een bijzondere Kataifi met yoghurt en honing, het is allemaal mogelijk met het boek Made in India. Geniet van heerlijke curries, voorgerechten, bijgerechten en desserts. Laat je meevoeren op een culinaire reis door India en ontdek de unieke smaak van deze smaakvolle gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Made in India. van Meera Sodha

Het boek Made in India. is geschreven door de auteur Meera Sodha. 

Het kookboek Made in India. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Made in India. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Made in India. van Meera Sodha uitgebracht. Het kookboek Made in India. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059565852.

Het kookboek Made in India. van Meera Sodha valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Indiaas. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken